Welkom | Vakmanschap en ervaring

Al meer dan 60 jaar beoefenen de vakmensen van Schildersbedrijf Dirks Deurne bv de kunst van het schilderen. Schildersbedrijf Dirks werkt voor een gevarieerde groep opdrachtgevers, die weten dat ze het beste mogen verwachten. Want of het nu gaat om schilderwerk, beglazing of wandafwerking: de circa 20 medewerkers van Schilders-bedrijf Dirks leveren perfect verzorgd werk dat gezien mag worden.

Elk project begint met een inventarisatie van uw eisen en wensen, die vervolgens worden vertaald in een planmatige aanpak en duidelijke afspraken ten aanzien van planning en budget. Kostenbeheersing en een scherpe prijsstelling zijn uiteraard van het grootste belang. Daarbij is het wél zaak om toekomstgericht te denken. Niet voor niets heeft Schildersbedrijf Dirks als motto: materiaalbehoud is kapitaalbehoud. Ons bedrijf is in bezit van het VCA certificaat en voldoet ruimschoots aan de actuele eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu.Kijk op | kostenbeheersing en duurzaamheid

Speciale aandacht is er daarnaast voor een plezierige werksfeer. Belangrijk, want bij veel projecten moet úw werk ongestoord door kunnen gaan. Daarnaast zijn onze mensen representatief en houden rekening met specifieke wensen van de opdrachtgever.